Vår bakgrund

Kuststaden Projektutveckling AB grundades 2016 av Patrick Johansson samt Magnus Klintheim som även är stora ägare i bolaget. Tillsammans har båda ett stort engagemang och intresse för fastigheter och har varit verksamma i branschen sedan början på 90-talet. En stark lokal förankring på orterna vi verkar i, långsiktighet och kontinuerlig tillväxt är grundläggande för företagandet. Verksamheten är inriktad på ägande av egna fastigheter, nyproduktion samt fastighetsutveckling.

Genom att själva utveckla, förädla och förvalta kan vi erbjuda både bostäder och lokaler med god standard och trygghet. Patrick och Magnus har tidigare framgångsrikt grundat och drivit Kuststaden Fastigheter AB, som startades 1998. I slutet av 2016 beslöt ägarna i bolaget att via sammanslagning tillsammans med bla Samhällsbyggnadsbolaget (SBB) att börsnoteras på First North under våren 2017.

Parallellt med detta startades det nya bolaget Kuststaden Projektutveckling AB med samma ägare som tidigare i Kuststaden Fastigheter AB.