Redovisningsekonom

Vi behöver nu utöka vårt team på huvudkontoret i Oskarshamn och söker därför en redovisningsekonom.

Vi söker dig med bred erfarenhet av redovisning från reskontra till bokslut och rapportering. I rollen arbetar du med löpande redovisning och rapportering för fastighetskoncernens bolag. Vi utvecklar hela tiden våra processer vilket innebär att du även kommer att vara involverad i utvecklings- och förbättringsarbete. Du verkar med många kontaktytor inom vår organisation och med stor möjlighet att kunna driva och påverka ditt arbete.

Rollen utgör en förstärkning av ekonomiteamet som idag är 2 personer. Förekommande arbetsuppgifter: Löpande redovisning och avstämningar, bokslutsarbete, upprätta årsredovisningar och inkomstdeklarationer, myndighetsrapportering såsom moms, skatter och arbetsgivaravgifter, process- och rutinutveckling, service, lönehantering och stöd till övriga organisationen, kontakt med revisorer samt delaktig i förbättrings och digitaliseringsprocesser. Då vi är en mindre organisation kan även andra arbetsuppgifter förekomma och det är därför viktigt att du är prestigelös och trivs med att jobba nära övriga kollegor på företaget.

Du har en relevant utbildning inom ekonomi samt flerårig erfarenhet av redovisning. Erfarenhet från fastighetsbranschen är meriterande. Likaså värdesätts kunskaper och erfarenheter i fastighetssystemet Vitec samt ekonomisystemet 3L.

Kuststaden är ett företag som präglas av en entreprenörsanda. Vi har en platt organisation där det är högt i tak och nära till beslut. Det är en kultur som inbjuder till egna förslag och där du som anställd förväntas ta ett eget ansvar för dina arbetsuppgifter.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Provanställning 6 månader, lön enligt överenskommelse.

Vill du veta mer om tjänsten var vänlig kontakta VD Magnus Johansson 070-699 01 39 eller Ekonom Karin Stenman på telefon 072-451 46 20.

Din ansökan skickar du senast den 24 januari till info@kuststadenprojekt.se. Märk din ansökan ”Redovisningsekonom”.Om Kuststaden
Verksamheten är inriktad på ägande och förvaltning av egna fastigheter, nyproduktion samt fastighetsutveckling. Läs mer om oss här.