Lediga tjänster

Vi söker nu en fastighetstekniker till vårt team i Tranås

VI ERBJUDER ett varierande jobb med stora möjligheter att påverka dina arbetsdagar.
Du gillar tekniska arbetsuppgifter varvat med klassisk fastighetsskötsel. Förekommande arbetsuppgifter är allt från kundtjänst, löpande fastighetsskötsel, reparationer och service. Trädgårdsskötsel och snöröjning ingår också i tjänsten. Helt enkelt allt som behövs för att vårda våra fastigheter, områden och hyresgäster på bästa sätt.

DU HAR MINST gymnasieutbildning. Erfarenhet av VVS, el, bygg eller ventilation är meriterande. Goda kunskaper i hantering av fordon och maskiner är meriterande. B-körkort är ett krav. Våra arbetsflöden är digitaliserade så god datorvana är en förutsättning.

SOM PERSON ÄR DU tekniskt lagd och en problemlösare. Du är stresstålig och har stor ansvarskänsla och ordningssinne. Du har stor social kompetens och är serviceinriktad då jobbet innebär mycket kontakt med både hyresgäster och leverantörer. Du tar egna initiativ och kan planera din arbetsdag på ett effektivt sätt.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Provanställning 6 månader, lön enligt överenskommelse.

Vill du veta mer om tjänsten var vänlig kontakta vår förvaltare Kajsa på telefonnummer 073-086 84 49. Din ansökan skickar du senast den 28 oktober till info@kuststadenprojekt.se

Om Kuststaden
Verksamheten är inriktad på ägande och förvaltning av egna fastigheter, nyproduktion samt fastighetsutveckling. Läs mer här!