Bostäder

Lediga bostäder

Våra lediga bostäder publiceras löpande. Anmäl ditt intresse här: lediga bostäder

Våra bostadsområden

Visby

Våra bostadshus i Visby är belägna i Gråbo samt i parkområdet Palissaderna. Totalt äger vi drygt över 900 hyreslägenheter i Visby.

Gråbo

Gråbo är ett välskött och fint område med ett eget stadsdelscentrum beläget i den södra delen av tätorten Visby. Här finns god service med närhet till mataffär, bankomat, frisör, bibliotek och restaurang. Det är lätt att ta sig till och från centrala Visby med bra bussförbindelser eller genom att cykla.
Läs mer här

Tranås centrum

I Tranås är våra c:a 300 lägenheter fördelade på 21 stycken bostadsfastigheter. Det centrumnära läget ger automatiskt närhet till service så som handel, förskola, skolor, sjukvård samt övrigt utbud stadskärnan har att erbjuda.
Läs mer här

Västervik

I Västervik är våra c:a 200 lägenheter samt affärslokaler fördelade på 14 stycken fastigheter både i centrum samt i utkanten av staden.
Det centrumnära läget ger en direkt närhet till shopping, förskola, skola, vård & omsorg.
Läs mer här

Nybro

I Nybro är våra c:a 300 lägenheter fördelade på 4 stycken centrumnära fastigheter med direkt närhet till shopping, förskola, skola, vård & omsorg.
Kommunikationerna är goda med bland annat riksväg 25 och järnvägen med både regional- och pendeltågstrafik. Du har även två flygplatser på ett avstånd av tre respektive nio mil. Till Kalmar tar det endast 15 minuter med tåg och till Växjö tar det 50 minuter.
Läs mer här

Huskvarna

I Huskvarna är våra c:a 150 lägenheter fördelade på 1 bostadsområde med direkt närhet till Jönköping, c:a 10 minuter med bil.
Du får en direkt närhet till shopping, förskola, skola, vård & omsorg.
Läs mer här

Vaggeryd

I Vaggeryd är våra c:a 150 lägenheter fördelade på 5 fastigheter med närhet till affärer, skola, förskola, vård & omsorg.
Vaggeryd ligger längs E4:an endast 25 minuter från Centrala Jönköping.
På vägen passerar du flera av Sveriges största centrallager med många arbetstillfällen.
Läs mer här

Ronneby

I Ronneby har vi 426 lägenheter fördelade på 8 fastigheter.
Ronneby kommun har cirka 29 900 invånare och ligger attraktivt mellan hav och skog med bra kommunikationer med bil, tåg och flyg.
Här bor man i direkt närhet till skola, vård, omsorg och handel.
Läs mer här