Bostäder

Lediga bostäder

Våra lediga bostäder publiceras löpande. Anmäl ditt intresse här: lediga bostäder

Våra bostadsområden

Visby

Våra bostadshus i Visby är belägna i Gråbo samt i parkområdet Palissaderna. Totalt äger vi drygt över 900 hyreslägenheter i Visby.

Palissaderna

Palissaderna är en grönskande park som anlades år 1861 med böljande kullar, stora lövträd, gångstigar och vattendrag. Parken ligger precis ovanför hamnen och bjuder på havsutsikt med fantastiska solnedgångar. En fridfull oas mitt i Visby, ett stenkast från ringmuren och med närhet till affärer, caféer och mysiga restauranger. Ett område för dig som vill ha närhet till stad och samtidigt ha naturen som närmaste granne!

Gråbo

Gråbo är ett välskött och fint område med ett eget stadsdelscentrum beläget i den södra delen av tätorten Visby. Här finns god service med närhet till mataffär, bankomat, frisör, bibliotek och restaurang. Det är lätt att ta sig till och från centrala Visby med bra bussförbindelser eller genom att cykla.

Tranås

I Tranås äger vi drygt 300 lägenheter, samtliga belägna i de centrala delarna av staden.

Tranås centrum

I Tranås är våra lägenheter fördelade på 21 stycken bostadsfastigheter. Det centrumnära läget ger automatiskt närhet till service så som handel, dagis, skolor, sjukvård samt övrigt utbud stadskärnan har att erbjuda.

Nyproduktion

Tillsammans med Arriba Byggnads AB har vi byggt 64 bostadsrätter på A7-området. Läs mer här